Taken & Notificaties
 

Werk efficiënt en blijf als team op één lijn met persoonlijke to-do-lijsten en eenvoudige delegatie van taken, en
 
ontvang herinneringen wanneer belangrijke gebeurtenissen en deadlines naderen.

Demo boeken

Werk gestructureerd
 
gedurende de dag

Werk efficiënt en gestructureerd met je eigen persoonlijke to-do-lijst. Vink de taken af wanneer je deze voltooit en wees gerustgesteld in de wetenschap dat alle belangrijke taken zijn afgehandeld wanneer de werkdag ten einde komt.

Blijf up-to-date met
 
behulp van taken

Managers kunnen moeiteloos taken delegeren en de voortgangsstatus in real time volgen. Houd projecten op koers en op tijd door regelmatig herinneringen te versturen en elimineer de noodzaak voor opvolging met automatische notificaties wanneer gedelegeerde taken worden bijgewerkt of voltooid.

Precies op tijd
 
op de hoogte zijn

Mis nooit meer belangrijke evenementen, vergaderingen of deadlines. Met aanpasbare automatische herinneringen wanneer belangrijke datums naderen, kun je gerustgesteld zijn dat je niets vergeten bent.

Externe personen bereiken
 

Met geïntegreerde sms- en e-maildiensten kun je mensen buiten je organisatie op de hoogte stellen. Stel geautomatiseerde ontvangstbevestigingen van sollicitaties via e-mail in voor kandidaten tijdens het recruitmentproces en herinner hen per sms aan komende sollicitatiegesprekken.

Laten we samen taken oppakken!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.