Pre-, On- & Offboarding
 

Stroomlijn elk onderdeel van de ‘employee journey’ van pre- tot offboarding met
 
volledig geautomatiseerde workflows, continue feedback en op maat gemaakt opleidingsmateriaal
 
voor tevreden en gemotiveerde medewerkers.

Demo boeken

Creëer de perfecte
 
eerste indruk

Onboarding is de meest cruciale tijd voor je nieuwe medewerkers en in deze periode gaan ze beslissen of ze van plan zijn om voor langere termijn te blijven. Zorg voor een geweldige eerste indruk met eenvoudige afhandeling van onboardingprocessen, waardoor de inwerktijd en de medewerkersretentie worden verbeterd.

Een vliegende start
 
voor succes

Met preboarding zorg je ervoor dat je nieuwe medewerkers goed geïnformeerd zijn en zich al voor hun eerste werkdag onderdeel van het team voelen. Stuur hen materiaal zoals het bedrijfshandboek, een rondleiding door het kantoor en een videogroet van hun collega's om hun avontuur bij jouw organisatie een vliegende start te geven.

Taken automatiseren
 
& tijd vrijmaken

Stamgegevens van de medewerker invullen, keycard aanvragen en gegevens doorgeven aan de receptie. Wil je dit geautomatiseerd? Stel je gewenste automatiseringsprocessen in en laat het systeem al het tijdrovende werk afhandelen, zodat je tijd krijgt om productievere dingen te doen.

Blijf op koers met
 
continue feedback

De eerste maanden bij een nieuwe organisatie kunnen zowel overweldigend als stressvol zijn. Houd de voortgang en het welzijn van je nieuwe medewerkers nauwlettend in de gaten door middel van continue feedback, zodat je je inspanningen indien nodig snel kunt aanpassen.

De voortgang van je
 
medewerkers volgen

Met onze mobiele app volg je onderweg de voortgang van je nieuwe medewerker – in real time. Voer taken uit en vul formulieren rechtstreeks vanaf je telefoon in, zodat het proces nooit stokt, en wees direct beschikbaar als je medewerker tijdens het proces hulp nodig heeft.

Medewerker vertrekt
 
als ambassadeur

Aan alle goede dingen komt wel eens een eind. Met offboarding kun je een blijvende positieve ervaring voor je medewerkers creëren en hen laten vertrekken als merkambassadeur. Krijg waardevolle inzichten in hun periode bij je organisatie om je processen aan te passen en te verbeteren voor de toekomst.

Laten we samen onboarden!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.