Werving

Vind moeiteloos de beste kandidaten voor je vacatures met volledige controle en inzicht
 
in het gehele proces, zodat je jouw tijd en middelen kunt besteden waar ze er toe doen.

Demo boeken

Trek de juiste
 
kandidaten aan

We hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om je te onderscheiden van je concurrentie en het juiste talent te vinden voor je vacatures. Met een prachtige werken-bij site, moeiteloze vacatureaanvraag, eenvoudig publiceren naar meerdere kanalen en ongeëvenaarde controle en inzicht in het hele proces, stelt Emply je in staat de perfecte kandidaat te vinden en aan te nemen - elke keer weer.

Onderscheiden
 
van de rest

Met onze werken-bij site editor kun je een prachtige werken-bij site voor je kandidaten maken zonder dat je enige ervaring als developer nodig hebt. Met drag-and-drop elementen kun je eenvoudig uw werken-bij site naar wens aanpassen met al je merkkleuren, waarden en media, zodat je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

Tijd besparen
 
met templates

Het is niet nodig om elke vacature opnieuw op te bouwen. Maak vacaturetemplates en hergebruik deze voor specifieke functies of rollen en maak van daaruit de nodige aanpassingen. Je kunt cruciale delen van elke template vergrendelen om bewerking uit te schakelen en eventuele wijzigingen in de loop van de tijd volgen ten behoeve van eenvoudige samenwerking.

De juiste vragen,
 
de juiste antwoorden

Met volledig aanpasbare screeningsvragen verkrijg je het noodzakelijke inzicht in je kandidaten, ongeacht de situatie. Voeg alle type vragen toe die je wenst, en maak tekst- of meerkeuzeantwoorden mogelijk, evenals het uploaden van bijlagen.

Bereik kandidaten
 
waar ze ook zijn

Maak je keuze en selecteer de meest geschikte vacaturesites en sociale media. Bekijk de totale kosten voor betaalde kanalen en publiceer je vacature op elk mediakanaal met één enkele klik voor een snelle en efficiënte workflow.

Gebruik je resources
 
waar ze ertoe doen

Met verregaand analytisch inzicht in elke stap van de werving van je kandidaten, kun je het hele proces scherp stellen op basis van nauwkeurige real-time gegevens en ervoor zorgen dat je inspanningen en budget worden besteed waar ze er het meest toe doen.

Met een gerust hart
 
taken delegeren

Met Emply kun je met een gerust hart goedkeuringsprocessen instellen die efficiënte samenwerking en het delegeren van taken mogelijk maken, zodat je erop kan vertrouwen dat je medewerkers niet per ongeluk hun grenzen overschrijden.

Laten we samen talenten vinden!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.