Werving

Vind de beste kandidaten voor uw vacatures zonder moeite met volledige controle en inzicht
 
in het gehele proces, zodat u uw tijd en middelen kunt besteden waar ze er toe doen.

Demo boeken

Trek de juiste
 
kandidaten aan

We hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om u te onderscheiden van uw concurrentie en het juiste talent te vinden voor uw vacatures. Met een prachtige werken-bij site, moeiteloze vacatureaanvraag, geautomatiseerd publiceren naar meerdere kanalen en ongeëvenaarde controle en inzicht in het hele proces, stelt Emply u in staat de perfecte kandidaat te vinden en aan te nemen - elke keer weer.

Onderscheiden
 
van de rest

Met onze werken-bij site editor kunt u een prachtige werken-bij site voor uw kandidaten maken zonder dat u enige ervaring als developer nodig heeft. Met contentelementen kunt u middels drag-and-drop eenvoudig uw werken-bij site naar wens aanpassen met al uw merkkleuren, waarden en media, zodat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

Tijd besparen
 
met templates

Het is niet nodig om elke vacature opnieuw op te bouwen. Maak vacaturetemplates en hergebruik deze voor specifieke functies of rollen en maak van daaruit de nodige aanpassingen. U kunt cruciale delen van elke template vergrendelen om bewerking uit te schakelen en eventuele wijzigingen in de loop van de tijd volgen ten behoeve van eenvoudige samenwerking.

De juiste vragen,
 
de juiste antwoorden

Met volledig aanpasbare screeningsvragen verkrijgt u het noodzakelijke inzicht in uw kandidaten, ongeacht de situatie. Voeg alle type vragen toe die u wenst, en maak tekst- of meerkeuzeantwoorden mogelijk, evenals het uploaden van bijlagen.

Bereik kandidaten
 
waar ze ook zijn

Maak uw keuze en selecteer de meest geschikte vacaturesites en sociale media. Bekijk de totale kosten voor betaalde kanalen en publiceer uw vacature op elk mediakanaal met één enkele klik voor een snelle en efficiënte workflow.

Gebruik uw resources
 
waar ze ertoe doen

Met verregaand analytisch inzicht in elke stap van de werving van uw kandidaten, kunt u het hele proces scherp stellen op basis van nauwkeurige real-time gegevens en ervoor zorgen dat uw inspanningen en budget worden besteed waar het er het meest toe doen.

Met een gerust hart
 
taken delegeren

Met Emply kunt u met een gerust hart goedkeuringsprocessen instellen die efficiënte samenwerking en het delegeren van taken mogelijk maken, zodat u erop kan vertrouwen dat uw medewerkers niet per ongeluk hun grenzen overschrijden.

Laten we samen talenten vinden!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.