Werken-bij Sites & Job Agents

Trek kandidaten aan met een visueel sterke en responsive werken-bij site die je merk en waarden weerspiegelt,
 
zodat je je kunt onderscheiden van je concurrenten en de slag om de kandidaat kunt winnen.

Demo boeken

Een bijzondere
 
eerste indruk

Weet de beste kandidaten voor jou te winnen en onderscheid je van de concurrentie met een visueel sterke en responsive werken-bij site waarin je merk en waarden centraal staan. Ontwerp een gebruikerservaring die een blijvende positieve indruk achterlaat op jouw kandidaten.

Geen developer?
 
Geen probleem!

Onze werken-bij site editor maakt gebruik van drag-and-drop-elementen, geschikt voor personen zonder ervaring als developer. Maak prachtige banners met een video op de achtergrond, presenteer je werkplek met een fotogalerij en benadruk je pluspunten en voordelen zonder ook maar één enkele regel code.

Een perfecte ervaring
 
op elk apparaat

Vertrouw erop dat je werken-bij site eruit zal zien zoals bedoeld, ongeacht vanaf welk apparaat deze wordt geopend. Met onze volledig responsive editor kun je jouw creativiteit de vrije loop laten zonder je zorgen te maken over de gebruikerservaring.

Geavanceerde opties
 
voor de techneuten

Bouw volledig op maat gemaakte werken-bij sites van de grond af of pas de bestaande modules aan met volwaardige HTML- en CSS-coderingsmogelijkheden. Wat je visie ook is, wij bieden je de tools om deze te bereiken.

Toegang geven tot
 
eigen gegevens

Correct omgaan met persoonsgegevens is cruciaal om te voldoen aan de AVG. Je moet mensen toegang geven tot hun eigen gegevens, zodat ze hun data kunnen bekijken, bewerken en verwijderen. Unieke logins via je werken-bij site bieden dit automatisch, of het nu in de begin van het recruitmentproces is of tijdens de onboarding.

Houd goede matches
 
op de hoogte

Creëer de best mogelijke omstandigheden om je vacatures met het juiste talent in te vullen, door kandidaten in staat te stellen zich aan te melden voor job alerts en hen automatisch op de hoogte te stellen wanneer je een vacature plaatst binnen hun vakgebied.

Bekijk werken-bij sites
 
gebouwd met de editor

Laten we samen talent werven!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.