Werken-bij Sites & Job Agents

Trek kandidaten aan met een visueel sterke en responsive werken-bij site dat uw merk en waarden toont,
 
zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten en de slag om de kandidaat kunt winnen.

Demo boeken

Een bijzondere
 
eerste indruk

Weet de beste kandidaten voor u te winnen en onderscheid u zich van de concurrentie met een visueel sterke en responsive werken-bij site waarin uw merk en waarden centraal staan. Ontwerp een gebruikerservaring die een blijvende positieve indruk achterlaat op uw kandidaten.

Geen developer?
 
Geen probleem!

Onze werken-bij site editor maakt gebruik van drag-and-drop-elementen, geschikt voor personen zonder ervaring als developer. Maak prachtige banners met video op de achtergrond, presenteer uw werkplek met een fotogalerij en benadruk uw voordelen en voordelen zonder een enkele regel code.

Een perfecte ervaring
 
op elk apparaat

Vertrouw erop dat uw werken-bij site eruit zal zien zoals bedoeld, ongeacht vanaf welk apparaat deze wordt geopend. Met onze volledig responsive editor kunt u uw creativiteit de vrije loop laten zonder u zorgen te maken over de gebruikerservaring.

Geavanceerde opties
 
voor de techneuten

Bouw volledig op maat gemaakte werken-bij sites van de grond op of pas de bestaande modules aan met volwaardige HTML- en CSS-coderingsmogelijkheden. Wat uw visie ook is, wij bieden u de tools om deze te bereiken.

Toegang geven tot
 
eigen gegevens

Correct omgaan met persoonsgegevens is cruciaal om te voldoen aan de AVG. U moet mensen toegang geven tot hun eigen gegevens, zodat ze hun data kunnen bekijken, bewerken en verwijderen. Unieke logins via uw werken-bij site bieden dit automatisch, of het nu in de begin van het recruitmentproces is of tijdens onboarding.

Houd goede matches
 
op de hoogte

Creëer de best mogelijke omstandigheden om uw vacatures met het juiste talent in te vullen, door kandidaten in staat te stellen zich aan te melden voor job alerts en hen automatisch op de hoogte te stellen wanneer u een vacature plaatst binnen hun vakgebied.

Bekijk werken-bij sites
 
gebouwd met de editor

Laten we samen talent werven!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.