Recruitment (ATS)

Stroomlijn het wervingsproces met geautomatiseerde en aanpasbare workflows,
 
geavanceerde filteropties, kandidaatbeoordeling en samenwerking tussen afdelingen.

Demo boeken

Turbocharge je
 
recruitmentproces

Het recruitmentproces is de ruggengraat van elke zich ontwikkelende organisatie. Met Emply hebben we het proces eenvoudiger en efficiënter gemaakt dan ooit. Stroomlijn het hele proces met volledig geautomatiseerde en aanpasbare workflows, geavanceerde filteropties, beoordelingstools en de mogelijkheid om eenvoudig samen te werken.

Proces op maat
 
voor elke vacature

Maak je werving & selectie wendbaar en flexibel door verschillende workflows te creëren, afhankelijk van de functie of afdeling waarvoor je zoekt. Richt de processtappen op maat in, zodat het past bij de specifieke behoeften of vereisten voor deze vacature.

De beste kandidaten
 
snel kunnen vinden

Het opvolgen van elke kandidaat voor elke vacature kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. Emply stelt je in staat om kandidaten snel en efficiënt te filteren en te sorteren op basis van een breed scala aan criteria, zodat je te allen tijde volledig inzicht hebt in je kandidatenbestand.

Samenwerken en
 
coördineren

Communiceer intern, voeg taken toe, volg de activiteiten en beoordeel de individuele kandidaten, zodat jij en je team altijd op één lijn zitten. Met uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking kun je jouw teamwork optimaal benutten.

De toekomst van je
 
interview planning

Met een directe agenda-integratie hebben we de manier veranderd waarop je normaalgesproken interviews plant. Krijg direct toegang tot de agenda van je hele team, zodat je interviews kunt plannen op basis van beschikbaarheid en meerdere tijdslots naar je kandidaten kunt sturen voor extra flexibiliteit.

Zet communicatie op
 
automatische piloot

Laat je kandidaten niet per ongeluk in het ongewisse en maak tijd en middelen vrij door de onderlinge communicatie te automatiseren. Hierdoor kun je je uitsluitend richten op het beoordelen en kiezen van de beste matches voor de functie.

Naadloze & efficiënte
 
workflows nastreven

Zodra je besluit iemand aan te nemen, zal Emply deze persoon naar je preboarding proces verplaatsen. Hierdoor wordt automatisch een medewerkersprofiel aangemaakt met alle HR-gegevens die tijdens het recruitmentproces zijn verzameld, voor een naadloze en efficiënte workflow waarvan zowel jij als je nieuwe medewerkers profiteren.

Laten we samen kandidaten volgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.