Recruitment (ATS)

Ontdek de toekomst van recruitment met aanpasbare processen, diepgaande automatisering, geavanceerde,
 
filtermogelijkheden, interne beoordelingen en reacties en soepele interviewplanning voor ongeëvenaarde efficiëntie.

Demo boeken

Turbocharge uw
 
recruitmentproces

Het recruitmentproces is de ruggengraat van elke zich ontwikkelende organisatie. Met het ATS van Emply hebben we het proces eenvoudiger en efficiënter dan ooit gemaakt. Stroomlijn het hele proces met volledig geautomatiseerde en aanpasbare workflows, geavanceerde filtering, beoordelingstools en de mogelijkheid om eenvoudig samen te werken.

Proces op maat
 
voor elke vacature

Maak uw werving & selectie wendbaar en flexibel door verschillende workflows te creëren, afhankelijk van de functie of afdeling waarvoor u zoekt. Richt de processtappen op maat in, zodat het past bij de specifieke behoeften of vereisten voor deze vacature.

De beste kandidaten
 
snel kunnen vinden

Het volgen van elke kandidaat voor elke vacature kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. Emply stelt u in staat om kandidaten snel en efficiënt te filteren en te sorteren op basis van een breed scala aan criteria, zodat u te allen tijde volledig inzicht heeft in uw kandidatenbestand.

Samenwerken en
 
coördineren

Communiceer intern, voeg taken toe, volg de activiteiten en beoordeel de individuele kandidaten, zodat u en uw team altijd op één lijn zitten. Met uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking kunt u uw teamwork optimaal benutten.

De toekomst van uw
 
interview planning

Met een directe agenda-integratie hebben we de manier veranderd waarop u normaalgesproken interviews plant. Krijg direct toegang tot de agenda van uw hele team, zodat u interviews kunt plannen op basis van beschikbaarheid en meerdere tijdsloten naar uw kandidaten kunt sturen voor extra flexibiliteit.

Communiceer op de
 
automatische piloot

Laat uw kandidaten niet per ongeluk in het ongewisse en maak tijd en middelen vrij door de onderlinge communicatie te automatiseren. Hierdoor kunt u zich uitsluitend richten op het beoordelen en kiezen van de beste matches voor de functie.

Naadloze & efficiënte
 
workflows nastreven

Zodra u besluit iemand aan te nemen, zal Emply deze naar uw preboarding-proces verplaatsen. Hierdoor wordt automatisch een profiel van de medewerker gemaakt met alle HR-gegevens die tijdens het recruitmentproces zijn verzameld, voor een naadloze en efficiënte workflow waarvan zowel u als uw nieuwe medewerkers profiteren.

Laten we samen kandidaten volgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.