Jaarlijkse Reviews

Stel je medewerkers in staat om hun volledige potentieel te benutten met geautomatiseerde,
 
efficiënte en impactvolle jaarlijkse beoordelingen, waardoor iedereen op één lijn zit en gemotiveerd blijft.

Demo boeken

Geef en ontvang waardevolle feedback

Als ze goed worden uitgevoerd, kunnen jaarlijkse beoordelingen een van de belangrijkste aspecten zijn bij het onthullen van de gebieden die verbetering vragen, en van de gebieden die werken zoals ze moeten. Emply maakt het eenvoudig om efficiënte en impactvolle beoordelingen uit te voeren, waardoor zowel jij als je medewerkers zich op één lijn zitten en gemotiveerd voelen.

Zet je medewerkers
 
in het middelpunt

Beoordelingsgesprekken zijn essentieel om de verwachtingen op elkaar af te stemmen en duidelijk omschreven ontwikkelingsdoelstellingen vast te stellen. Je kunt elke voorgaande periode eenvoudig analyseren met alle benodigde gegevens binnen handbereik en het ontwikkelingsplan in lijn hiermee aanpassen.

Boost ontwikkeling met actieplannen

Stel concrete actieplannen op, die gekoppeld zijn aan de samenvatting van beoordelingsgesprekken om de ontwikkeling van je medewerkers te versnellen. De samenvatting biedt direct een overzicht van de doelstellingen, taken en leerstof binnen het actieplan, ten behoeve van een naadloze voortgangsopvolging en toekomstige evaluaties.

Maak 360-graden
 
feedback mogelijk

360-graden feedback biedt brede en goed afgeronde feedback door meerdere perspectieven samen te brengen voor een evenwichtige en grondige evaluatie. Op die manier kunnen zowel werknemers als managers hun sterke punten ontdekken, maar ook eventuele blinde vlekken in hun gedrag die verder moeten worden ontwikkeld.

Laat iedereen
 
maximaal presteren

Jouw organisatie zou voor iedereen geschikt moeten zijn en met goede werkplekonderzoeken kan dat ook. Verminder ziekteverzuim, conflicten en personeelsverloop door waardevol inzicht te krijgen in hoe je medewerkers de werkomgeving ervaren, zodat je de nodige veranderingen kunt doorvoeren wanneer dat nodig is.

Monitor voortgang
 
in beoordelingen

Houd je beoordelingen efficiënt en op tijd met de mogelijkheid om het proces van begin tot eind te volgen. Volg de ontwikkeling van je medewerkers en organisatie over langere periode, waarbij feedbackformulieren en interviews uit het verleden zijn opgeslagen en gecategoriseerd op elk individuele medewerkersprofiel.

Automatiseer je
 
beoordelingscyclus

Stel driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse beoordelingscycli in die automatisch elke stap van het beoordelingsproces activeren. Laat Emply alle zaken afhandelen, van meldingen en herinneringen, het verzenden en ophalen van formulieren tot het plannen van interviews voor een ongecompliceerd en efficiënt proces.

Laten we samen beoordelingen krijgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.