Jaarlijkse Reviews

Stel uw medewerkers in staat om hun volledige potentieel te benutten met geautomatiseerde,
 
efficiënte en impactvolle jaarlijkse beoordelingen, waardoor iedereen op één lijn zit en gemotiveerd blijft.

Demo boeken

Feedback geven
 
en ontvangen

Indien het goed wordt uitgevoerd, kunnen jaarlijkse beoordelingen een van de belangrijkste aspecten zijn bij het onthullen van de gebieden, die moeten worden verbeterd of die functioneren zoals de bedoeling is. Emply maakt het eenvoudig om efficiënte en impactvolle beoordelingen uit te voeren, waardoor zowel u als uw medewerkers op één lijn zitten en zich gemotiveerd voelen.

Zet uw medewerkers
 
in het middelpunt

Beoordelingsgesprekken zijn essentieel om de verwachtingen op elkaar af te stemmen en duidelijk omschreven ontwikkelingsdoelstellingen vast te stellen. U kunt elke voorgaande periode eenvoudig analyseren met alle benodigde gegevens binnen handbereik en het ontwikkelplan in lijn hiermee aanpassen.

Actieplannen voor
 
ontwikkeling

Stel concrete actieplannen op, die gekoppeld zijn aan de samenvatting van beoordelings-gesprekken om de ontwikkeling van uw medewerkers te versnellen. De samenvatting biedt direct een overzicht van de doelstellingen, taken en leerstof binnen het actieplan, ten behoeve van een naadloze voortgangsregistratie en toekomstige evaluaties.

Maak 360-graden
 
feedback mogelijk

360-graden feedback biedt brede en goed afgeronde feedback door meerdere perspectieven samen te brengen voor een evenwichtige en grondige evaluatie. Door dit te doen, kunnen zowel medewerkers als managers zowel hun waargenomen sterke punten als eventuele blinde vlekken in hun gedrag ontdekken, die mogelijk verder moeten worden ontwikkeld.

Laat iedereen
 
maximaal presteren

Uw organisatie zou voor iedereen geschikt moeten zijn en met goede medewerkers-tevredenheidsonderzoeken kan dat ook. Verminder ziekteverzuim, conflicten en personeelsverloop door waardevol inzicht te krijgen in hoe uw medewerkers de werkomgeving ervaren, zodat u de nodige veranderingen kunt doorvoeren wanneer dat nodig is.

Voortgang monitoren
 
in beoordelingen

Houd uw beoordelingen efficiënt en op tijd met de mogelijkheid om het proces van begin tot eind te volgen. Volg de ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie over langere periode, waarbij feedbackformulieren en interviews uit het verleden zijn opgeslagen en gecategoriseerd op elk individuele medewerkersprofiel.

Automatiseer uw
 
beoordelingscyclus

Stel driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse beoordelingscycli in die automatisch elke stap van het beoordelingsproces activeren. Laat Emply alle zaken afhandelen, van meldingen en herinneringen, het verzenden en ophalen van formulieren tot het plannen van interviews voor een ongecompliceerd en efficiënt proces.

Laten we samen beoordelingen krijgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.