Doestellingen & Mijlpalen

Duidelijk gedefinieerde doelstellingen en mijlpalen houden je medewerkers
 
gemotiveerd en betrokken in je gehele organisatie.

Demo boeken

Gemotiveerd en
 
tevreden team

Stuur, betrek en motiveer werknemers door concrete doelstellingen en mijlpalen op te stellen en de voortgang in real time bij te houden. Maak aanpassingen indien noodzakelijk en beloon hen met trofeeën of bonussen zodra doelstellingen zijn behaald of wanneer bepaalde mijlpalen zijn bereikt.

Ontwikkelingsplannen op maat

Elke medewerker is anders en elk ontwikkelingsplan moet daar op zijn beurt op inspelen. Personaliseer doelstellingen en pas mijlpalen aan voor elk individu met gedetailleerd inzicht in hun specifieke competentieniveaus om hun potentieel te maximaliseren.

Productiviteit en
 
welzijn combineren

Duidelijk gedefinieerde en afgestemde verwachtingen tussen managers en werknemers zijn cruciaal voor hun welzijn. Concrete doelstellingen op maat van elk individu helpen om realistische verwachtingen te scheppen tussen alle partijen, zodat je medewerkers zich optimaal voelen en optimaal kunnen presteren.

Creëer de perfecte
 
teamsamenstelling

Heb je een project waarvoor specifieke vaardigheden nodig zijn? Wijs meerdere medewerkers toe aan hetzelfde doel en delegeer subdoelstellingen en mijlpalen op basis van hun individuele sterke punten en zie hoe ze als team floreren.

Volg de voortgang
 
in real time

Managers kunnen de voortgang van doelstellingen volgen met real-time meldingen wanneer mijlpalen worden bereikt. Evenzo kan de status van samenwerkingsdoelen worden gecontroleerd door alle betrokken medewerkers, zodat de voortgang nooit tot stilstand komt door gebrek aan communicatie.

Laten we samen doelen stellen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.