Continue Feedback

Creëer de optimale omstandigheden voor duurzame groei door continu impactvolle feedback te voorzien
 
en te ontvangen waardoor je personeel betrokken en gemotiveerd blijft.

Demo boeken

Houd je vinger
 
aan de pols

Weet hoe iedereen in je organisatie presteert, zich voelt en zich ontwikkelt. Door jou in staat te stellen om je eigen feedbackformulieren aan te passen en op elk gewenst moment feedback te vragen, kan continue feedback de manier veranderen waarop jij en je medewerkers samen groeien.

Een fantastisch onboardingproces

Ondersteun je nieuwe medewerkers vanaf het begin en versnel hun onboardingproces. Door continu feedback te vragen, kun je hun voortgang en mindset op de voet volgen, indien nodig bijsturen en de algehele betrokkenheid en retentie vergroten.

Toppers
 
in de maak

Maak efficiëntere ontwikkelingsplannen, stel de juiste doelstellingen en achterhaal het volledige potentieel van elke werknemer door regelmatig competentiebeoordelingen uit te voeren om de voortgang van de ontwikkeling bij je medewerkers over langere periode te volgen.

De juiste vragen
 
op het juiste moment

Krijg inzicht in de aspecten die het belangrijkst zijn voor jouw organisatie door feedbackformulieren aan te passen met precies de juiste vragen, en ze te laten versturen wanneer je maar wilt om optimaal te profiteren van continue feedback.

Pak problemen aan
 
voordat ze ontstaan

Elke organisatie wordt geconfronteerd met HR-gerelateerde problemen. Met continue feedback kun je problemen in een vroeg stadium signaleren door regelmatig een-op-een gesprekken met je medewerkers te houden en eventuele complicaties voor te zijn voordat ze overweldigend en onhandelbaar worden.

Laten we samen feedback ontvangen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.