Continue Feedback

Creëer de optimale omstandigheden voor duurzame groei door continu te voorzien in
 
en het ontvangen van impactvolle feedback die uw personeel betrokken houdt en motiveert.

Demo boeken

Houd uw vinger
 
aan de pols

Weet hoe iedereen in uw organisatie presteert, zich voelt en ontwikkelt. Door u in staat te stellen om uw eigen feedbackformulieren aan te passen en op elk gewenst moment feedback te vragen, kan continue feedback de manier, waarop u en uw medewerkers samen groeien, veranderen.

Een fantastisch
 
onboarding proces

Voed uw nieuwe medewerkers vanaf het begin en versnel hun onboardingproces. Door continu feedback te vragen, kunt u hun voortgang en mindset op de voet volgen, indien nodig bijsturen en de algehele betrokkenheid en retentie vergroten.

Toppers
 
in de maak

Maak heldere ontwikkelplannen, stel de juiste doelstellingen en achterhaal het volledige potentieel van elke werknemer door regelmatig competentiebeoordelingen uit te voeren om de voortgang van de ontwikkeling bij uw medewerkers over langere periode te volgen.

De juiste vragen
 
op het juiste moment

Krijg inzicht in de aspecten die het belangrijkst zijn voor uw organisatie door feedbackformulieren aan te passen met precies de juiste vragen, en ze te laten versturen wanneer u maar wilt om optimaal te profiteren van continue feedback.

Problemen afvangen
 
voordat ze ontstaan

Elke organisatie wordt geconfronteerd met HR-gerelateerde problemen. Met continue feedback kunt u problemen in een vroeg stadium signaleren door regelmatig een-op-een gesprekken met uw medewerkers te houden en eventuele complicaties voor te zijn voordat ze overweldigend en onhandelbaar worden.

Laten we samen feedback ontvangen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.