Competenties & Certificaten

Breng je ontwikkeling naar een hoger niveau met volledig inzicht in het potentieel van je
 
medewerkers en organisatie, en ontgrendel dit met ons geïntegreerd learning management systeem.

Demo boeken

Het potentieel van je medewerkers

Met uitgebreide en verregaande inzichten in de competenties en vaardigheden van elke medewerker, kun je snel bepalen op welke gebieden je medewerkers potentieel verloren laten gaan en kun je op maat gemaakte ontwikkelingsplannen voor elk individu opstellen.

Versterk je meest
 
waardevolle bezit

Je medewerkers zijn je meest waardevolle bezit - zorg er dus voor dat ze betrokken, gelukkig en gemotiveerd blijven door hen eenvoudig toegang te geven tot gericht opleidingsmateriaal, zodat ze hun vaardigheden continu kunnen verbeteren en er nieuwe kunnen aanleren.

Certificaten maken
 
en bijhouden

Maak je eigen certificaten en ken deze toe aan medewerkers na het voltooien van ontwikkelingsplannen of trainingen en ontvang herinneringen wanneer zij opnieuw moeten worden gecertificeerd. Je kunt eenvoudig elk certificaat bijhouden dat binnen je organisatie is toegekend, hoe lang ze geldig zijn en aan wie ze toebehoren.

Je organisatie
 
in kaart brengen

Volg de ontwikkeling van je gehele organisatie over langere tijd om ervoor te zorgen dat jullie als één samenhangend team vooruitgang boeken. Met geavanceerde filtermogelijkheden kun je snel bepalen op welke gebieden jullie gezamenlijk kunnen verbeteren en kun je eenvoudig de perfecte medewerker voor een project spotten.

Geïntegreerd LMS

Met een volledig geïntegreerd learning management systeem (LMS) kun je profiteren van alles wat e-learning te bieden heeft. De vaardigheden van je medewerkers kun je verbeteren en uitbreiden met microlearning, efficiënt cursusbeheer, leertrajecten en hosting van webinars - allemaal binnen Emply.

Laten we samen competenties managen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.