Competenties & Certificaten

Breng uw ontwikkeling naar een hoger niveau met volledig inzicht in het potentieel van uw
 
medewerkers en organisatie en ontgrendel dit met ons geïntegreerde learning managementsysteem.

Demo boeken

Medewerkerspotentieel
 
ontdekken

Met uitgebreide en verregaande inzichten in de competenties en vaardigheden van elke medewerker, kunt u snel bepalen op welke gebieden uw medewerkers potentieel verloren laten gaan en kunt u op maat gemaakte ontwikkelplannen voor elk individu maken.

Versterk uw meest
 
waardevolle bezit

Uw medewerkers zijn uw meest waardevolle bezit - zorg er voor dat ze betrokken, gelukkig en gemotiveerd blijven door hen eenvoudig toegang te geven tot gericht opleidingsmateriaal, zodat ze hun vaardigheden continu kunnen verbeteren en nieuwe skills kunnen leren.

Certificaten maken
 
en bijhouden

Maak uw eigen certificaten en ken deze toe aan medewerkers na het voltooien van ontwikkelplannen of trainingen en ontvang herinneringen wanneer zij opnieuw moeten worden gecertificeerd. U kunt eenvoudig elk certificaat bijhouden dat binnen uw organisatie is toegekend, aan wie en voor welke periode.

Uw organisatie
 
in kaart brengen

Volg de ontwikkeling van uw gehele organisatie over langere periode om ervoor te zorgen dat u als één samenhangend team vooruitgang boekt. Met geavanceerde filtermogelijkheden kunt u snel bepalen op welke gebieden u zich gezamenlijk kunt verbeteren en kunt u eenvoudig de perfecte medewerker voor een project spotten.

LMS in het
 
Emply-platform

Met een volledig geïntegreerd learning managementsysteem (LMS) kunt u profiteren van alles wat e-learning te bieden heeft. De vaardigheden van uw medewerkers kunt u verbeteren en uitbreiden met microlearning, een efficiënte cursusadministratie, leertrajecten en hosting van webinars - allemaal binnen Emply.

Laten we samen competenties managen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.