E-learning

Met ongelimiteerde toegang tot opleidingsmateriaal 24/7 vanaf elk apparaat, kunnen uw
 
medewerkers hun ontwikkeling in eigen hand nemen en hun volledige potentie benutten.

Demo boeken

Opleiden wanneer
 
en waar men wil

Til het potentieel van uw organisatie naar een geheel nieuw niveau door uw medewerkers de regie te geven over hun eigen ontwikkeling. Geef uw medewerkers 24 uur per dag en vanaf elk apparaat toegang tot een complete online opleidingsomgeving.

Complexe trainingen
 
in hapklare brokken

Ontdek de kracht van microlearning door complexe concepten op te splitsen in beter verwerkbare delen. Microlearning maakt gebruik van de kracht van de herhaling over een langere periode voor een betere beklijving.

Bouw een training
 
voor elke situatie

Bouw trainingen op maat van begin tot eind, die passen bij bepaalde processen of ontwikkel-plannen. Met standaard modules en een breed scala aan ondersteunde bestandstypen, is onze cursuseditor extreem flexibel en veelzijdig en kan het aan de behoeften van elke organisatie voldoen.

Houd uw trainingen
 
up-to-date

Doorgaans moet opleidingsmateriaal regelmatig worden bijgewerkt om relevant te blijven, naarmate uw organisatie zich verder ontwikkelt. Met uw hele bibliotheek op een gecentraliseerde plek, kunt u snel bestaande trainingen verwijderen, toevoegen of bewerken, zodat uw medewerkers altijd toegang hebben tot actuele en relevante opleidingen.

Enterprise-ready
 
tools en functies

Met een LMS-module, geschikt voor grote organisaties, kan Emply aan al uw opleidingsbehoeften voldoen. Met functies zoals rolgebonden toegang, een volledig responsive ontwerp, meertalige ondersteuning en SCORM-pakketondersteuning, kan ons LMS de ontwikkeling van elke organisatie ondersteunen.

Laten we samen e-learning oppakken!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.