E-learning

Met ongelimiteerde 24/7 toegang tot opleidingsmateriaal vanaf elk apparaat, kunnen je
 
medewerkers hun ontwikkeling in eigen hand nemen en hun volledige potentie benutten.

Demo boeken

Opleiden wanneer
 
en waar men wil

Til het potentieel van je organisatie naar een geheel nieuw niveau door je medewerkers de regie te geven over hun eigen ontwikkeling. Geef je medewerkers 24/7 en vanaf elk apparaat toegang tot een complete online opleidingsomgeving.

Complexe trainingen
 
in hapklare brokken

Ontdek de kracht van microlearning door complexe concepten op te splitsen in beter verwerkbare delen. Microlearning maakt gebruik van de kracht van de herhaling over een langere periode voor een betere beklijving.

Bouw een training
 
voor elke situatie

Bouw trainingen op maat van begin tot eind, die passen bij bepaalde processen of ontwikkelingsplannen. Met standaard modules en een breed scala aan ondersteunde bestandstypen, is onze cursuseditor extreem flexibel en veelzijdig en kan het aan de behoeften van elke organisatie voldoen.

Houd je trainingen
 
up-to-date

Doorgaans moet opleidingsmateriaal regelmatig worden bijgewerkt om relevant te blijven, naarmate je organisatie zich verder ontwikkelt. Met je hele bibliotheek op een gecentraliseerde plek, kun je snel bestaande trainingen verwijderen, toevoegen of bewerken, zodat je medewerkers altijd toegang hebben tot actuele en relevante opleidingen.

Enterprise-ready
 
tools en functies

Met een LMS-module, geschikt voor grote organisaties, kan Emply aan al jouw opleidingsbehoeften voldoen. Met functies zoals rolgebonden toegang, een volledig responsive ontwerp, meertalige ondersteuning en SCORM-pakketondersteuning, kan ons LMS de ontwikkeling van elke organisatie ondersteunen.

Laten we samen e-learning oppakken!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.