Cursusmanagement

Stroomlijn uw cursusmanagement met tools om het managen van deelnemers te ondersteunen,
 
tijdsloten, aanmeldingsvragen en aanwezigheid, terwijl punten worden toegekend na voltooiing.

Demo boeken

Stroomlijn uw
 
cursusmanagement

Het organiseren en beheren van trainingen op locatie kan een buitengewoon complexe en tijdrovende klus zijn, die alleen maar ingewikkelder wordt naarmate organisaties groeien. Emply biedt een breed scala aan tools en functies waarmee u uw cursusmanagement gemakkelijk kunt uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op de ontwikkeling van uw medewerkers.

Moeiteloos beheer
 
van begin tot eind

Stel meerdere tijdsloten in voor uw training en verkrijg belangrijke informatie via aanmeldingsvragen op maat. Krijg toegang tot een compleet overzicht van deelnemers samen met tools voor het afhandelen van goedkeuring, aanwezigheidsregistratie en herplanning voor een volledig gestroomlijnd proces.

Deelnemers
 
motiveren met scores

Emply stelt u in staat om scores toe te kennen aan deelnemers na voltooiing van trainingen. Gebruik scores om medewerkers zowel te motiveren als te betrekken via scoreborden, door punten te koppelen aan specifieke ontwikkeldoelen of door hen bepaalde interne niveaus te laten bereiken.

Eerlijke feedback
 
voor optimalisatie

Trainingen zijn bedoeld om uw personeel te motiveren, op te leiden en te ontwikkelen. Door medewerkers reviews van cursussen te laten geven, krijgt u waardevolle inzichten in hun ervaringen en hoe u uw trainingen in de toekomst kunt optimaliseren en verbeteren.

Laten we samen cursussen managen
 

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.