Cursusmanagement

Stroomlijn je cursusmanagement met tools voor het beheer van deelnemers,
 
tijdslots, inschrijvingsvragen en aanwezigheid, terwijl punten worden toegekend na voltooiing.

Demo boeken

Stroomlijn je
 
cursusmanagement

Het organiseren en beheren van trainingen op locatie kan een buitengewoon complexe en tijdrovende klus zijn, die alleen maar ingewikkelder wordt naarmate organisaties groeien. Emply biedt een breed scala aan tools en functies waarmee je cursussen gemakkelijk kunt beheren, zodat je je kunt concentreren op de ontwikkeling van je medewerkers.

Moeiteloos beheer
 
van begin tot eind

Stel meerdere tijdslots in voor je training en verkrijg belangrijke informatie via inschrijvingsvragen op maat. Krijg toegang tot een compleet overzicht van deelnemers en maak gebruik van de beschikbare tools om deelnemers goed te keuren, aanwezigheden op te volgen en trainingen te herplannen voor een volledig gestroomlijnd proces.

Deelnemers
 
motiveren met scores

Emply stelt je in staat om scores toe te kennen aan deelnemers wanneer zij trainingen voltooien. Gebruik scores om medewerkers zowel te motiveren als te betrekken via scoreborden, door punten te koppelen aan specifieke ontwikkelingsdoelen of door hen bepaalde interne niveaus te laten bereiken.

Eerlijke feedback
 
voor optimalisatie

Trainingen zijn bedoeld om je personeel te motiveren, op te leiden en te ontwikkelen. Door medewerkers cursussen te laten beoordelen, krijg je waardevolle inzichten in hun ervaringen en hoe je jouw trainingen in de toekomst kunt optimaliseren en verbeteren.

Laten we samen cursussen managen
 

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.