Verlof & Verzuim

Wees altijd op de hoogte van alle verlof en verzuim binnen je organisatie en bespaar tijd en
 
middelen via self-service voor medewerkers en geautomatiseerde goedkeuringsprocessen.

Demo boeken

Een compleet beeld
 
van verlof en verzuim

Met een paar klikken krijg je toegang tot een compleet en intuïtief grafisch overzicht van het verlof en verzuim binnen je gehele organisatie. Met geavanceerde filter- en sorteeropties kun je eenvoudig precies de informatie volgen die je nodig hebt om diepgaande inzichten te krijgen in de details van het verlof en verzuim.

Self-service bespaart
 
je kostbare tijd

Laat je medewerkers afwezigheden en vakanties registreren in Emply en stuur de verlofverzoeken automatisch door naar relevante beslissers aan de hand van goedkeuringsprocessen die zijn afgestemd op je specifieke organisatie.

Laat de berekeningen
 
aan ons over

Emply houdt voor elke individuele werknemer automatisch de toegekende vakantie bij in overeenstemming met de geldende wetgeving en trekt opgenomen vakantiedagen en onbetaalde verlofdagen automatisch af in de loonbetalingen van deze persoon.

Verlof goedkeuren
 
op jouw voorwaarden

Met bijna eindeloze mogelijkheden kun je in Emply automatiseringen en goedkeuringsprocessen configureren die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Zo kan het zijn dat bepaalde medewerkers verlof en verzuim moeten laten goedkeuren door meerdere afdelingen of specifieke managers, of dat afwezigheid automatisch moeten worden goedgekeurd.

Wees altijd
 
op de hoogte

Met onze mobiele app registreren je medewerkers eenvoudig en moeiteloos verlof en verzuim thuis en onderweg. Managers hebben altijd het volledige verzuimoverzicht bij de hand en ontvangen een melding als medewerkers verlof of verzuim registreren, klaar om op elk moment en overal goedkeuring te verlenen of af te wijzen.

Problemen spotten
 
voor ze zich voordoen

Met een uitgebreid overzicht van het verzuim binnen je organisatie kun je ongebruikelijke verzuimpatronen detecteren, waardoor het eenvoudig is om mogelijke problemen bij je medewerkers te spotten en voor te zijn.

Laten we samen verlof & verzuim managen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.