Salarisbeheer

Centraliseer, update en beheer je salarisgegevens rechtstreeks in Emply en
 
integreer met je voorkeurssysteem voor een moeiteloos en gestroomlijnd salarisbeheer.

Demo boeken

Salarisbeheer was nog
 
nooit zo makkelijk

Met Emply ben je in staat om salarisgegevens direct in het platform te verwerken en beheren. Alle wijzigingen die van invloed kunnen zijn op de loonbetaling van een werknemer, zoals aanpassingen in salaris, werkuren of onbetaald verlof, worden automatisch doorgevoerd, zodat je gegevens continu worden bijgewerkt.

Self-service maakt
 
resources vrij

Met self-service kunnen je werknemers gemakkelijk toegang krijgen tot relevante informatie over hun arbeidsvoorwaarden, waaronder een volledige arbeids- en salarisgeschiedenis en een overzicht van de personeelsvoordelen en het pensioenplan.

Integreer met je
 
payroll systeem

Met Emply kun je direct koppelen met het payroll systeem van je keuze. Wijzigingen in Emply worden dus direct doorgevoerd in het betreffende systeem zodat je de salarisadministratie maar in één database hoeft bij te werken.

Bescherm je
 
gevoelige informatie

Digitaliseer je salarisadministratie en voorkom dat gevoelige werknemersinformatie rondslingert. Met geavanceerde configuratie-opties voor rolgebonden rechten heb je altijd controle over wie toegang heeft tot salarisinformatie en deze kan wijzigen.

Laten we samen het salarisbeheer regelen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.