HR Stamgegevens

Centraliseer uw personeelsgegevens en krijg veilig en gemakkelijk
 
toegang tot ons AVG-compliant cloud-platform.

Demo boeken

Blijf op de hoogte van
 
de hele organisatie

Met Emply heeft u altijd alle personeelsinformatie bij de hand. Dankzij geavanceerde filteropties kunt u direct belangrijke gegevens en personen in de gehele organisatie identificeren. De medewerkerpagina's zijn intuïtief gecategoriseerd en overzichtelijk, zodat u eenvoudig toegang heeft tot de vereiste documenten en gegevens van elke persoon.

Laat uw kandidaten
 
het werk doen

Emply stelt u in staat om administratieve HR-taken te stroomlijnen via uw recruitmentproces. Uw nieuwe medewerkers worden automatisch in het systeem aangemaakt aan de hand van hun HR-gegevens en documenten, die verzameld worden tijdens het recruitmentproces en weergegeven worden op hun profielpagina.

De gegevens die u wilt
 
- hoe u het wilt

Met onze widgets kunnen medewerkersprofielen volledig worden aangepast, zodat u de gegevens, die u nodig heeft, kunt plaatsen waar u ze nodig heeft. Verwijder alle ongewenste widgets voor een overzichtelijke en gestructureerde interface, waardoor u de informatie die u nodig heeft sneller kunt ophalen.

De toekomst van
 
HR is digitaal

Zeg archiefkasten en papierstromen vaarwel. Door uw HR-gegevens te digitaliseren, kunt u vanuit één centrale locatie informatie en documenten efficiënt terugvinden met zoek- en filtermogelijkheden. Bereik een efficiënte en gestroomlijnde papierloze workflow waar zowel uw organisatie als de omgeving u dankbaar voor zullen zijn!

Geen zorgen over
 
naleving van de AVG

Als ISAE-3000 gecertificeerd bedrijf is Emply een veilige keuze als uw softwareleverancier. Door gebruik te maken van de beste markttechnologie en praktijkkaders, bieden we het hoogste niveau van gegevens-beveiliging en tools voor naleving van de AVG / GDPR.

Volg de groei
 
van uw organisatie

Met een interactief organigram dat automatisch wordt bijgewerkt naarmate uw organisatie evolueert en in de loop van de tijd verandert, heeft u altijd een duidelijke visualisatie van uw organisatiestructuur en communicatiestromen.

Laten we samen de HR stamgegevens beheren!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.