HR Stamgegevens

Centraliseer je personeelsgegevens en krijg veilig en gemakkelijk
 
toegang tot ons AVG-compliant cloud-platform.

Demo boeken

Blijf op de hoogte van
 
de hele organisatie

Met Emply heb je altijd alle personeelsinformatie bij de hand. Dankzij geavanceerde filteropties kun je direct belangrijke gegevens en personen in de gehele organisatie identificeren. De medewerkerpagina's zijn intuïtief gecategoriseerd en overzichtelijk, zodat je eenvoudig toegang hebt tot de vereiste documenten en gegevens van elke persoon.

Laat je kandidaten
 
het werk doen

Emply stelt je in staat om administratieve HR-taken te stroomlijnen via je recruitmentproces. Je nieuwe medewerkers worden automatisch in het systeem aangemaakt aan de hand van hun HR-gegevens en documenten, die verzameld worden tijdens het recruitmentproces en weergegeven worden op hun profielpagina.

De gegevens die je wilt - hoe jij het wilt

Met onze widgets kunnen medewerkersprofielen volledig worden aangepast, zodat je de gegevens die je nodig hebt, kunt plaatsen waar je ze nodig hebt. Verwijder alle ongewenste widgets voor een overzichtelijke en gestructureerde interface, waardoor je de informatie die je nodig hebt sneller kunt ophalen.

De toekomst van
 
HR is digitaal

Zeg archiefkasten en papierstromen vaarwel. Door je HR-gegevens te digitaliseren, kun je vanuit één centrale locatie informatie en documenten efficiënt terugvinden met zoek- en filtermogelijkheden. Bereik een efficiënte en gestroomlijnde papierloze workflow waar zowel je organisatie als de omgeving je dankbaar voor zullen zijn!

Geen zorgen over
 
naleving van de AVG

Als ISAE-3000 gecertificeerd bedrijf is Emply een veilige keuze als jouw softwareleverancier. Door gebruik te maken van de beste markttechnologie en praktijkkaders, bieden we het hoogste niveau van gegevens-beveiliging en tools voor naleving van de AVG/GDPR.

Volg de groei
 
van je organisatie

Met een interactief organigram dat automatisch wordt bijgewerkt naarmate je organisatie evolueert en in de loop van de tijd verandert, heb je altijd een duidelijke visualisatie van je organisatiestructuur en communicatiestromen.

Laten we samen de HR stamgegevens beheren!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.