Digitale Handtekening

Stroomlijn je documentverwerking met snelle, veilige en rechtsgeldige digitale
 
ondertekening integraties en profiteer van alle voordelen van een digitale workflow zonder compromissen.

Demo boeken

Maak de overstap
 
naar papierloos

Met digitale handtekeningen kun je een volledig papierloze workflow invoeren, waardoor je niet langer documenten hoeft te printen, scannen, verzenden en retourneren. Digitaal ondertekenen kan in een fractie van de tijd worden afgehandeld, waardoor je de recruitmentprocessen kunt versnellen, geld kunt besparen door papierkosten te verminderen en beter in staat bent om de jongere generatie aan te spreken.

Alle voordelen
 
- geen compromissen

Je hoeft geen compromissen te sluiten met betrekking tot geldigheid of veiligheid. Digitale handtekeningen zijn net zo geldig als de handgeschreven tegenhanger. Vaak zijn digitale handtekeningen zelfs nog veiliger, omdat de persoon is geverifieerd door een vertrouwde derde partij.

Elk document
 
binnen handbereik

Voorbij zijn de dagen van het opslaan en archiveren van papieren kopieën van elk afzonderlijk document, waardoor het lastig en tijdrovend is om het exacte document te vinden waarnaar je op zoek bent. Met het digitaliseren en opslaan op één centrale locatie, kun je elk document in een oogwenk zoeken, filteren en vinden.

Integreer met je
 
voorkeurssystemen

We kunnen integreren met de meest populaire oplossingen voor digitale handtekeningen, zodat je al jouw ondertekeningen in Emply kunt afhandelen. We bieden ook integraties op maat voor elk bedrijfskritisch systeem voor digitale handtekeningen die je al in gebruik hebt.

Blijf altijd
 
op de hoogte

Volg de status van je documenten in real time en ontvang meldingen wanneer er wijzigingen worden aangebracht. Je hoeft niet meer te gissen of de ondertekenaar het bestand heeft ontvangen of dat deze persoon op alle aangegeven plaatsen heeft ondertekend. Besteed meer tijd aan productief zijn en minder tijd aan onnodige opvolging.

Laten we samen digitaal ondertekenen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.