HRM & Salarisbeheer

Compleet beeld van je organisatie

Bewaar je informatie volledig AVG en GDPR-compliant op één plek en ontdek de voordelen van integratie met je salarissysteem.

Demo boeken

Ontdek de mogelijkheden binnen
 
HRM & Salarisbeheer

HR Stamgegevens
Centraliseer je personeelsgegevens en geef jezelf en je medewerkers gemakkelijk en veilig toegang tot ons AVG en GDPR-compliant cloud-platform via de intuïtieve interface.
Lees verder
Salarisbeheer
Centraliseer, update en beheer je salarisgegevens rechtstreeks in Emply en integreer met je voorkeurssysteem voor een moeiteloos en gestroomlijnd salarisbeheer.
Lees verder
Verlof & Verzuim
Blijf op de hoogte van het verlof en verzuim binnen je organisatie en bespaar tijd en middelen op administratie via self-service en geautomatiseerde goedkeuringsprocessen.
Lees verder
Digitale Handtekening
Stroomlijn je documentverwerking met snelle, veilige en rechtsgeldige digitale ondertekening en profiteer van alle voordelen van een digitale workflow zonder compromissen.
Lees verder
Analytics & Rapportages
Verkrijg volledig inzicht met onze uitgebreide analytics en reporting module, zodat je met vertrouwen en goed geïnformeerd bedrijfskritische beslissingen kunt nemen.
Lees verder
Aanwezigheidsregistratie
We werken momenteel hard aan het ontwikkelen van aanwezigheidsregistratie en kijken ernaar uit om het uit te geven als onderdeel van het Emply-platform.
Lees verder

Laten we samen bouwen aan HRM!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.