Mobiele App
 

Emply is een uitgebreid platform, maar klein genoeg om in je broekzak en die van je medewerkers
 
te passen, zodat je jouw HR-processen direct vanaf je mobiele telefoon kunt volgen.

Demo boeken

Nieuwe situaties
 
continu managen

Naarmate de taken van de HR-medewerkers omvangrijker en complexer worden, is overzicht behouden essentieel. Met Emply krijg je de belangrijke informatie gepresenteerd in een gebruiksvriendelijk en responsive design met takenlijsten, pushmeldingen, berichten enz.

Je hele organisatie
 
bij de hand

Door je HR-platform op zak te hebben, heb je toegang tot informatie over je organisatie en elke individuele medewerker wanneer het jou uitkomt. Je kunt de vinger aan de pols van je organisatie houden en snel signaleren wanneer er ontevredenheid is, of een melding krijgen wanneer een medewerker een taak niet voltooit.

Werving & selectie
 
op je mobiel

Sommige HR-medewerkers brengen een groot deel van hun dag onderweg door. Voor jou is het handig om je recruitmentproces vanaf elk apparaat te kunnen beheren. Beoordeel sollicitaties zodra ze binnenkomen en houd je communicatie snel en efficiënt, om te voorkomen dat kandidaten hun interesse verliezen gedurende het proces.

Employee self-
 
service onderweg

Bied je medewerkers meer mogelijkheden door hen self-service te bieden via elk apparaat. Self-service omvat verzuim melden, trainingen volgen of op de hoogte blijven van je organisatie. Self-service verlicht de werkdruk van de HR-afdeling en versterkt het vertrouwen tussen organisatie en medewerker.

Laten we samen mobiel worden!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.