Mobiele App
 

Emply is een uitgebreid platform, maar klein genoeg om in uw binnenzak en die van uw medewerkers
 
te passen, zodat u uw HR-processen direct vanuit uw mobiele telefoon kunt volgen.

Demo boeken

Nieuwe situaties
 
continu managen

Naarmate de taken van de HR-medewerkers omvangrijker en complexer worden, is overzicht behouden essentieel. Met Emply krijgt u de belangrijke informatie gepresenteerd in een gebruiksvriendelijk en responsive design met takenlijsten, pushmeldingen, berichten enz.

Uw hele organisatie
 
bij de hand

Door uw HR-platform op zak te hebben, heeft u toegang tot informatie over uw organisatie en elke individuele medewerker wanneer het u uitkomt. U kunt de vinger aan de pols van uw organisatie houden en snel signaleren wanneer er ontevredenheid is, of een melding krijgen wanneer een medewerker een taak niet voltooit.

Werving & selectie
 
op uw mobiel

Sommige HR-medewerkers brengen een groot deel van hun dag onderweg door. Voor u is het handig om uw recruitmentproces vanaf elk apparaat te kunnen managen. Beoordeel sollicitaties zodra ze binnenkomen en houd uw communicatie snel en efficiënt, om te voorkomen dat kandidaten hun interesse verliezen gedurende het proces.

Employee self-
 
service onderweg

Bied uw medewerkers meer mogelijkheden door hen self-service te bieden via elk apparaat. Self-service omvat het melden van verzuim, het volgen van trainingen of op de hoogte blijven van uw organisatie. Self-service verlicht de werkdruk van de HR-afdeling en versterkt het vertrouwen tussen organisatie en medewerker.

Laten we samen mobiel worden!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.