Employer Branding

Bied je medewerkers geweldige ervaringen door hen een overzicht te geven van
 
aankomende taken, evenementen en gericht opleidingsmateriaal, vanuit één intuïtief platform.

Demo boeken

Geweldige ervaringen
 
van begin tot eind

Creëer geweldige employee experiences door een intuïtief portaal te bieden waar je medewerkers toegang hebben tot taken, evenementen en opleidingsmateriaal dat is gekoppeld aan hun onboardingproces of ontwikkelingsplan. Met ononderbroken toegang vanaf elk apparaat, zijn medewerkers altijd op de hoogte van hun voortgang.

Een website die bij
 
je merk past

We hebben het eenvoudig gemaakt om mooie werken-bij websites te maken, die jouw merkidentiteit fantastisch weergeven. Door gebruik te maken van elementen, die je zelf met behulp van drag-and-drop kunt hanteren, is geen developmentervaring nodig. Kies uit een breed scala aan kant-en-klare elementen, zoals banners, video's en fotogalerijen.

Onboarding
 
zonder enige moeite

Bied je nieuwe medewerkers de best mogelijke pre- en onboarding ervaring door hen een duidelijk en beknopt overzicht te geven van hun aankomende taken, activiteiten en cursussen om hun avontuur bij je organisatie een vliegende start te geven.

 
Uitdragen van cultuur en kernwaarden

Het is essentieel voor hun motivatie, ontwikkeling en welzijn dat medewerkers een groot gevoel van verbondenheid voelen. Door essentieel opleidingsmateriaal over de cultuur en kernwaarden van je organisatie aan te bieden, kun je ervoor zorgen dat elke medewerker zich vanaf het begin onderdeel van het team voelt.

Overal toegang
 
en op elk moment

Met ongeremde toegang, op elk moment, vanaf elk apparaat, kunnen je medewerkers hun eigen voortgang en ontwikkeling in eigen hand nemen, waardoor ze gedurende het hele proces betrokken en gemotiveerd blijven.

Laten we samen employer
 
branding
verbeteren!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.