Employer Branding

Bied uw medewerkers geweldige ervaringen door hen een overzicht te geven van
 
aankomende taken, evenementen en gericht opleidingsmateriaal, vanuit één intuïtief platform.

Demo boeken

Geweldige ervaringen
 
van begin tot eind

Stimuleer geweldige employee experiences door een intuïtieve portal te bieden aan uw medewerkers om toegang te krijgen tot taken, evenementen en opleidingsmateriaal dat is gekoppeld aan hun onboardingproces of ontwikkelplan. Met 24 uur per dag toegang vanaf elk apparaat, zijn medewerkers altijd op de hoogte van hun voortgang.

Een website die bij
 
uw merk past

We hebben het eenvoudig gemaakt om mooie werken-bij websites te ontwikkelen, die uw merkidentiteit fantastisch weergeven. Door gebruik te maken van contentelementen, die u zelf met behulp van drag-and-drop kunt hanteren, is geen developmentervaring nodig. Kies uit een breed scala aan kant-en-klare elementen, zoals banners, video's en fotogalerijen.

Onboarding
 
zonder enige moeite

Bied uw nieuwe medewerkers de best mogelijke pre- en onboarding-ervaring door hen een duidelijk en beknopt overzicht te geven van hun aankomende taken, activiteiten en cursussen om hun avontuur bij uw organisatie een vliegende start te geven.

 
Uitdragen van cultuur en kernwaarden

Het is essentieel voor hun motivatie, ontwikkeling en welzijn dat medewerkers een groot gevoel van verbondenheid voelen. Door essentieel opleidingsmateriaal over de cultuur en kernwaarden van uw organisatie aan te bieden, kunt u ervoor zorgen dat elke medewerker zich vanaf het begin onderdeel van het team voelt.

Overal toegang
 
en op elk moment

Met ongeremde toegang, op elk moment, vanaf elk apparaat, kunnen uw medewerkers hun eigen voortgang en ontwikkeling in eigen hand nemen, waardoor ze gedurende het hele proces betrokken en gemotiveerd blijven.

Laten we samen employer
 
branding
verbeteren!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.