Dashboards

Krijg een overzicht van je organisatie met behulp van flexibele en intuïtieve dashboards
 
die per afdeling en medewerker de relevante informatie tonen.

Demo boeken

Krijg altijd het
 
complete overzicht

Alle belangrijke metrics en data van je organisatie worden verzameld en geordend op je dashboard, zodat je nooit meer dan een klik verwijderd bent van het volledige overzicht. Met data die automatisch in real time wordt bijgewerkt, heb je altijd de vinger aan de pols van je organisatie en kun je direct inspelen op zowel kansen als uitdagingen.

Dashboards op maat
 
voor elk gewenst doel

Presenteer bedrijfskritische informatie met de rol van de individuele afdeling, manager of medewerker in gedachten. Creëer een volledig op maat gemaakt dashboard aangepast aan hun specifieke wensen en behoeften.

Personaliseer je
 
eigen dashboard

Bepaal je persoonlijke dashboard met Emply en maak je eigen overzicht. Welke informatie voor jou het belangrijkst is, kun je zelf bepalen door het toevoegen, verplaatsen, verwijderen en prioriteren van widgets.

Laat data jouw
 
beslissingen bepalen

Met behulp van het dashboard heb je altijd een overzicht van geselecteerde kerncijfers en hun ontwikkelingen. Voeg nieuwe grafieken en rapporten toe op basis van data en criteria die je wilt monitoren, zodat je er altijd klaar voor bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

Laten we samen
 
overzicht krijgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.