Dashboards

Krijg een overzicht van uw organisatie met behulp van flexibele en intuïtieve dashboards
 
die per afdeling en medewerker de relevante informatie tonen.

Demo boeken

Krijg altijd het
 
complete overzicht

Alle belangrijke metrics en data van uw organisatie worden verzameld en geordend op uw dashboard, zodat u nooit meer dan een klik verwijderd bent van het volledige overzicht. Met data die automatisch real-time worden bijgewerkt, heeft u altijd de vinger aan de pols van uw organisatie en kunt u direct inspelen op zowel kansen als uitdagingen.

Dashboards op maat
 
voor elk gewenst doel

Presenteer bedrijfskritische informatie met de rol van de individuele afdeling, manager of medewerker in gedachten. Creëer een volledig op maat gemaakt dashboard aangepast aan hun specifieke wensen en behoeften.

Personaliseer uw
 
eigen dashboard

Bepaal uw persoonlijke dashboard met Emply en maak uw eigen overzicht. Welke informatie voor u het belangrijkst is, kunt u zelf bepalen door het toevoegen, verplaatsen, verwijderen en prioriteren van widgets.

Laat data uw
 
beslissingen bepalen

Met behulp van het dashboard heeft u altijd een overzicht van geselecteerde kengetallen en hun ontwikkelingen. Voeg nieuwe grafieken en rapporten toe op basis van data en criteria die u wilt monitoren, zodat u er altijd klaar voor bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

Laten we samen
 
overzicht krijgen!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.