Customer Success

Het is voor ons cruciaal dat onze klanten de juiste begeleiding krijgen, zowel tijdens
 
de implementatie als nadat je live bent gegaan met ons platform.

Demo boeken

We nemen je
 
bij de hand

We weten hoe belangrijk het is dat klanten zich tijdens de implementatie gerustgesteld voelen. Daarom geven we prioriteit aan het opbouwen van een sterke relatie die gedurende de hele samenwerking voortduurt. We doen geen concessies aan ons doel om de beste klantervaring op de markt te bieden.

Een gestroomlijnde
 
implementatie

Wanneer de implementatiefase begint, werk je samen met een van onze implementatie consultants, die je gedurende het hele proces begeleidt. Samen met de consultant stel je een gedetailleerde tijdlijn voor het project op, gebaseerd op je planning en beschikbaarheid. Mocht zich gaandeweg de noodzaak voordoen om het implementatieplan te wijzigen, dan heb je altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen.

Van beginner
 
tot expert

Hoewel we van mening zijn de meest gebruiksvriendelijke HR-oplossing in de markt te hebben ontwikkeld, bieden we natuurlijk ook training aan alle nieuwe klanten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het maximale uit het platform haalt. De opleiding wordt gefaciliteerd door jouw implementatie consultant die deskundige begeleiding en inzicht biedt in elk onderdeel van Emply.

We staan altijd
 
klaar om te helpen

We staan klaar om je te helpen en support te bieden nadat je ons platform bent gaan gebruiken. Op onze website hebben we een Helpcentrum waar je handleidingen kunt vinden voor de meest gebruikte functies van het platform. Hier heb je ook toegang tot een community waar je antwoorden kunt vinden op vragen van andere gebruikers. Tot slot staan we altijd klaar om je support te bieden via e-mail of telefoon.

Laten we samen succesvol zijn!

Ontvang een vrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply jou kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.