Wij talent

Emply's missie is om talent te ontwikkelen door organisaties
 
te helpen om hun HR-processen moeiteloos te verbeteren.

Wij ontsluiten de
 
potentie van elk talent

Emply helpt organisaties over de hele wereld om talent aan te trekken, te binden en te boeien door het ontwikkelen van het meest innovatieve platform om vaardigheden in kaart te brengen, overzicht te creëren en om gecompliceerde HR-processen te vereenvoudigen. Met inzichten kan iedereen in een organisatie zijn volledige potentie benutten.

Simplify the Complicated

Het mantra van Emply is: "Simplify the Complicated"
 
Het betekent dat elke functionaliteit gemakkelijk moet zijn voor
 
de eindgebruiker. We moeten ingewikkelde taken oplossen en
 
de oplossing in het meest eenvoudige format mogelijk presenteren.

Samen vormen we
 
de toekomst van HR

In 2010 werden twee ondernemers, Gert Abildskov en Michael Ahlstrøm, erop gewezen hoe ingewikkeld en tijdrovend het was om talenten te werven en te selecteren. Na een korte overweging besloten ze Emply te starten om deze problemen op te lossen.

Sindsdien hebben ze zich niet meer laten afleiden en door de jaren heen is de visie alleen maar sterker geworden naarmate het bedrijf is gegroeid. Het Emply-team streeft ernaar altijd de grenzen te verleggen naar wat mogelijk is. Samen staan we voor de uitdagingen en betrekken we klanten via evenementen en beurzen.

Emply nu onderdeel
 
van Lessor & Paychex

Emply is in januari 2021 overgenomen door Lessor Group, een marktleidende leverancier van softwareoplossingen voor salarisbeheer, HCM, tijdregistratie en workforce management voor kleine en grote bedrijven in Denemarken en Duitsland. Op dit moment bestaat Lessor uit 180 medewerkers en profiteren meer dan 65.000 organisaties van één of meerdere oplossingen van Lessor.

In 2018 werd Lessor Group overgenomen door Paychex, Inc., een toonaangevende leverancier van geïntegreerde HCM-oplossingen op de Amerikaanse markt.

De gezamenlijke toekomst

Door de samenwerking met Lessor profiteert u nu van nog sterkere oplossingen binnen HCM en payroll management. De solide ervaring en substantiële expertise van Lessor op het gebied van salarisadministratie, in combinatie met Emply’s robuuste kennis van HR-technologie, leggen de basis voor een gemeenschappelijke toekomst met een sterke focus op uw behoeften aan waardevolle en effectieve oplossingen.

Laten we samen groeien !

Ontvang eenvrijblijvende demo en ontdek alle nieuwe manieren waarop
 
Emply u kan helpen talent aan te trekken, te binden en te boeien.
Demo boeken
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rechten voorbehouden.